Chutě podzimu v restauraci Mlýnec vás zahřejí

Redakce

Přivítejte na svých talířích chutě podzimu. Restaurace Mlýnec připravila na menu sezónní novinky a hosté si tak mohou vychutnat tradiční pokrmy se zelím, dýněmi, švestkami, hruškami a hřejivým kořením zázvorem, chilli či perníkem.

Říjnové menu restaurace Mlýnec sestavil šéfkuchař Vladimír Vaníček. Ve čtveřici vyvážených pokrmů se soustředil na sezónní suroviny, hutnější textury a hřejivé koření. Jako předkrm je připravena králičí paštika s ořechy, ostružinami a kapustou. Jako další chod vás zahřeje polévka z bílého zelí. Hlavnímu chodu dominuje zvěřina, konkrétně dančí hřbet s dýní, zázvorem a švestkou. O závěrečnou sladkou tečku se postará smyslná čokoládová pěna s hruškou.

Užijte si chuť pravého podzimu a přijďte vyzkoušet hřejivé novinky restaurace Mlýnec.

Říjnové menu restaurace Mlýnec

 Králičí paštika, máslový chléb, makadamový ořech, ostružina, kapusta, kopřiva

Polévka z bílého zelí, kmín, jablko, balsamico, zakysaná smetana, špek

Dančí hřbet, dýně, zázvor, švestka, koriandr, chilli, kardamom

        Čokoládová pěna, vanilka, perník, sečuánská hruška, Williams sorbet




Tagy: