Dejte šanci bylinkám v jarním menu

Redakce

Restaurace CAFE ELEKTRIC obohacuje své menu o jarní novinky. V tomto ročním období přicházejí ke slovu čerstvé bylinky a odlehčené verze pokrmů. Kromě pestré stávající nabídky CAFE ELEKTRIC si tak můžete od 1. března pochutnat na speciálním jarním menu.

Jaro klepe na dveře, a s tím se mění i naše chutě. Hutná jídla pro zahřátí rádi vyměníme za něco lehčího a plného čerstvé zeleniny. Spolumajitelka Francesca Kolowrat sestavující pravidelně menu v CAFE ELEKTRIC se rozhodla po celé jaro obohatit jejich moderní mezinárodní kuchyni o speciální jarní položky. Na zákazníky čeká jarní zeleninová polévka či pečené jehněčí kolínko. CAFE ELEKTRIC je proslulé také svými veganskými verzemi pokrmů, což se promítlo i do nejnovější nabídky. Nejen vegani si mohou pochutnat na květákových placičkách s jarní cibulkou a bylinkovým krémem nebo humusem. O sladkou tečku se postará domácí rebarborový koláč.

Pokud se rozhodnete vyrazit do CAFE ELEKTRIC na víkendový brunch, vyzkoušejte také novinky ve stálém menu, a to vaječnou omeletu nebo speciální snídaňový burger.

Restauraci CAFE ELEKTRIC naleznete v podzemních prostorách Kolowratského paláce (Ovocný trh 6, Praha 1). Otevřeno je ve všední dny od 11 hodin do půlnoci, v sobotu od 9 hodin do půlnoci a v neděli od 9 do 23 hodin.

 

Jarní menu v CAFE ELEKTRIC (od 1. března)

Jarní zeleninová polévka

Pečené jehněčí kolínko s ratatouille zeleninou a brambory

Květákové placičky s jarní cibulkou a bylinkovým krémemnebo humusem (vegan)

Rebarborový koláč