Mlýnec láká na rybí babí léto

První lehce podzimní tóny se rozezní na talířích restaurace Mlýnec. Zářijové menu nabídne stále ještě svěží lehké pokrmy, budou však již doplněny o sezónní suroviny jako houby, kořenovou zeleninu či fíky.

Menu s příchutí babího léta v restauraci Mlýnec vytvořil kuchař Vladimír Vaníček. Pro hosty sestavil vyvážené čtyřchodové menu.  Jako předkrm na ně čeká marinovaná makrela s kedlubnou, okurkou a crémefraiche. Rybu, konkrétně jesetera s řepou, mangoldem a rajčaty nabídne i jeden z hlavních pokrmů. Pokud jste zastánci spíše jiných mas,můžete dát přednost grilované perličce s květákem, mrkví, špenátem a liškami. O podzimní sladkou tečku se postará tiramisu espuma s vanilkovým amarettem a marinovanými fíky.

Podzimní menu Vladimíra Vaníčka si můžete v restauraci Mlýnec vychutnat po celé září.

Zářijové menu restaurace Mlýnec

Marinovaná makrela, kedlubna, limetka, okurka, kopr, créme fraiche

Jeseter ze Štampachu, řepa, mangold, rajče, pinie

Grilovaná perlička, květák, mrkev, špenát, lišky, ředkvička

Tiramisu espuma, vanilkové amaretto, marinované fíky




Tagy: