Nebojte se na talíři zvláštních kombinací. Zkuste je v Bellevue

Redakce

Hned několik nových položek zařadila do svého menu restaurace Bellevue. Jak už je tu zvykem, o gastronomický zážitek se postarají nevšední kombinace a dokonalé zpracování.

Tým restaurace Bellevue v čele s šéfkuchařem Markem Šádou se rozhodli obohatit jídelníček o několik nových pokrmů, a to jak na poli předkrmů, tak také hlavních chodů. Kuchyně Bellevue je typická svými neotřelými kombinacemi, které vás možná na první pohled překvapí, ale následná degustace naopak přesvědčí, jak skvěle některé suroviny fungují dohromady. Z nových předkrmů můžete vyzkoušet foie gras s uzeným celerem a jablky nebo kozí sýr s tuřínem a hruškou. Nejen vizuálně vás nadchne variace předkrmu v podobě jesetera s křenem, bílým zelím a fialovými bramborami. Jako nové hlavní chody jsou připraveny topinamburový krém s foie gras, jablky a koriandrem, mořský vlk s cizrnou nebo srnčí hřbet s červeným zelím a lískovými ořechy. O sladkou novinkovou tečku se následně postará hruškový tartetatin s citronovým créme fraiche.

Všechny nové pokrmy již najdete ve stálém jídelním lístku restaurace Bellevue. Ty nejúspěšnější z nich tam zůstanou po celý rok.

Novinky na menu

Předkrmy

FOIE GRAS, uzený celer, jablko

KOZÍ SÝR, tuřín, hruška, ořechy

JESETER, křen, bílé zelí, fialové brambory

Hlavní chody

TOPINAMBUROVÉ VELOUTÉ, foie gras, jablka Granny Smith, koriandr

MOŘSKÝ JAZYK, cizrna, houby, Romanesco

SRNČÍ HŘBET, červené zelí, lískové ořechy, jalovec

Dezert

HRUŠKOVÝ TARTE TATIN, citronový créme fraiche




Tagy: