V Zátiší padá listí i do talíře

Redakce

Restaurace V Zátiší pokračuje v podzimní náladě a také na říjen si připravila speciální menu z aktuálních surovin. Spolu s prvním spadaným listím přicházejí na řadu pokrmy z kořenové zeleniny, kaštanů, fíků nebo švestek.

Šéfkuchařské duo Igor Chramec a Pavel Brož se pro měsíc říjen rozhodli vsadit na hřejivé pokrmy. Hned v úvodu můžete zvolit polévku z celeru s kaštany nebo zvěřinovou terinu s fíkovým chutney a chipsem z čokoládového chleba. Jako hlavní chod přichází na řadu jehněčí variace s černou ředkví a duhovým mangoldem. V prvních chladnějších dnech následně na těle i duši zahřeje dezert v podobě cheesecaku se švestkami naloženými v calvadosu. Hřejivé menu restaurace V Zátiší si mohou návštěvníci vychutnat v průběhu celého října.

Také v tomto měsíci pokračují pravidelné nedělní brunche. Za jednotnou cenu 875 Kč za osobou, v čase od 11 do 15 hodin, si mohou zákazníci zvolit studené i teplé pokrmy servírované přímo doprostřed stolu, tak aby si víkendové hodování s přáteli či rodinou mohli vychutnat do syta.

ŘÍJNOVÉ MENU
Polévka z celeru pečeného v solné krustě, kaštany, libečkový olej
Zvěřinová terina, fíkové chutney, chips z čokoládového chleba
Jehněčí variace, černý kořen, duhový mangold, jus
Cheesecake, švestky naložené v calvadosu, kakaové boby


Tagy: