Restaurace Mlýnec láká na zvěřinu

Podzimní tóny se na talířích restaurace Mlýnec udrží i po celý říjen. Na čele se drží stále aktuální suroviny jako dýně, řepa či hrušky, ale také rakytník. U mas dominuje zvěřina či uzené ryby.

Šéfkuchař Marek Šáda pro říjnové menu zvolil neotřelé kombinace mas se sezónními surovinami z našich zahrad. To vše zabaleno do lehce hřejivého podzimního kabátku. Jako předkrm tak lze vyzkoušet králičí paštiku s petrželí, hruškou a mákem.Hlavní chody se skládají z topinamburového krému s uzeným úhořem a kančího hřbetu s řepou, kadeřávkem a rakytníkem. Již tradičně nebude chybět sladká tečka ze šuplíku našich babiček. Vyzkoušet můžete dýňový tartetatin s pekanovými ořechy a slaným karamelem.

Přijďte si vychutnat tu pravou chuť podzimu po celý říjen do restaurace Mlýnec.

Říjnové menu

Králičí paštika, petržel, hruška, mák

Topinamburový krém, uzený úhoř, keta kaviár

Kančí hřbet, řepa, kadeřávek, rakytník

Dýňový tartetatin, pekanové ořechy, slaný karamel




Tagy: