Dobře ugrilovaný steak, tak chutná pravé léto. Kór když si k němu představíte lehkou přílohu a silnou omáčku. Co to jenom připomíná? ..
Kdo by neznal langoše. Smažené bramborové placky, které se díky své univerzálnosti dají připravit na nekonečno způsobů. Langoš ..
Už v sobotu 1. června oslavíme mezinárodní den dětí, a tak možná přemýšlíte, čím byste své ratolesti překvapili. Hraček mají ..
Rum mají lidé většinou spojený s oblastí Karibiku, třtinovému destilátu se však daří i na ostrově Mauricius v Indickém oceánu. ..
Špargl, asparagus, hromový kořen či vrabčí tráva. Všechny tyto názvy označují jednu rostlinu, a to chřest. Tato superpotravina a afrodiziakum ..
Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s ním ..
Za první republiky to bývala oblíbená delikatesa. Dnes jej v Čechách servírují převážně luxusní restaurace. Telecí brzlík zažívá ..
Svátek sv. Valentýna skýtá jedinečnou možnost říct od srdce, co ke své drahé polovičce cítíme. Ale jde to i beze slov. Valentýnské ..
Jitrnice, krvavé jelito, prejt, ovarové koleno, škvarky nebo prdelačka. To jsou všechno pochutiny, které neodmyslitelně patří k tradiční ..
Od dob, kdy byl humr levnější než fazole, uplynula spousta času. Maso původně podávané vězňům se postupně vyšvihlo mezi největší ..