Pochází z malého města na jižní Moravě, k pečení ji přivedla babička, kterou jako malá sledovala při přípravě dortů. Vystudovala ..
Zelený, bílý, nebo fialový? Ať už dáváte přednost kterémukoli, na jaře by neměl chřest na vašem talíři chybět. Na naše zdraví ..
Na konferenci New Food Forum v Praze vyjádřili retaileři a výrobci potravin cíl rozšířit nabídku plant-based výrobků v Česku a zahraničí. ..
Ceny jídla i obědových menu stále rostou do závratných výšin. Bojíte se podívat do své peněženky a občas se přistihnete, že z nervozity ..
První místo v pořadí nejoblíbenějších bezmasých pokrmů českých restaurací zaujímá už desetiletí bezesporu smažený sýr neboli ..
Jaro je časem nových začátků a k těm potřebujete energii. Jenže kde ji po dlouhé zimě vzít? Odpověď nabízí v novém produktu značka ..
Zelenina je zdravá, zelenina je dobrá a pro fungování našeho organismu zcela zásadní. Řekněte to malým dětem a uvidíte jen pochybovačné ..
Přestože to zatím venku moc na jarní počasí nevypadá, jaro si můžete užít alespoň na talíři. Podniky gastronomické skupiny Together ..
New Food Forum je jedinečnou B2B událostí, která chce inspirovat další rozvoj inovativních řešení v potravinářství. Dozvíte se, jaké ..
Když miliony polárních tresek skrei začnou táhnout k souostroví Lofoty, mají se nejen rybáři, ale především kuchaři a gurmáni na pozoru. ..