Když miliony polárních tresek skrei začnou táhnout k souostroví Lofoty, mají se nejen rybáři, ale především kuchaři a gurmáni na pozoru. ..
Tuňák z Malediv, rejnočí křídlo, atlantský halibut, krevety, patagonské kalamáry, chobotnice, ústřice či mořští šneci. Tohle ..
Máte rádi svátek sv. Valentýna? Přestože se nejedná o původní český svátek, už u nás poměrně zdomácněl. A proč se vlastně ..
Ptačí chřipka je momentálně pomalu stejně probíraným tématem jako prezidentské volby. V posledních týdnech ve velkém decimuje chovy ..
Máte rádi polévky, které vás skutečně zasytí? Co si místo dýňové nebo cizrnové dát něco víc exotičtějšího? Asijské polévky ..
Opečená jitrnice, kroupové jelito, světlý zabijačkový prejt, ovarové koleno, domácí škvarky nebo prdelačka. To je jen skromný výčet ..
Stejně jako po celém světě, i v České republice roste zájem konzumentů a konzumentek o stravu zcela bez živočišných produktů nebo ..
Odstartoval již druhý ročník Veggie Challenge – české obdoby známé výzvy Veganuary, kterou k nám v loňském roce přinesla organizace ..
Už vás nebaví stále dokola podávat na Štědrý den smaženého kapra? Pověste zástěru na háček a vyrazte s celou rodinou do podniků ..
Rostlinná klobása ani veganský burger nakupující nemate, zjistil průzkum zveřejněný organizací ProVeg International. 80 % dotázaných ..