Připrav se na ledově namraženou Jägermeister hru. Změní tvůj Silvestr na mejdan roku

Pomalu ale jistě se blíží konec roku a sním i plánování oslavy posledního dne roku, tradičního Silvestra. Odchod starého a příchod nového roku je potřeba pořádně oslavit a ideální způsob, je pozvat partu přátel, připravit mejdan a slavit. Existuje spoustu fádních způsobů toho, jak poslední den roku strávit. Je tady ale novinka, díky které na odchod roku 2022 nezapomenete. Speciální pack s odkazem na hru, která není jen tak pro někoho a kterou můžete vyzkoušet díky ledově zamraženému Jägermeister. Společenská hra, která je rozdělena do několika sekcí a herních balíčků, je připravena ve speciální aplikaci, kterou otevřete po nascanování QR kódu na speciálním balení Jägermeister.

Foto: Jäger game

Hra je určena pro dva až osm hráčů a nudu určitě nezažijete. Každý hráč zapíše své jméno nebo přezdívku do aplikace a může se začít. Základní rozdělení je jednoduché, hráči si vybírají mezi plněním úkolů nebo odpovědí na otázky. Za zmínku stojí určitě plnění úkolů v sekci Vostrá aréna. Tam na soutěžící čeká například telefonát do pizzerie, během kterého bude muset nabídnout prodej pizzy obsluhujícímu na druhé straně hovoru. Pokud úkol splní, postupuje o pár políček dále. Dalším namraženým úkolem je například lekce baletu nebo twerk dance po dobu časového limitu. Velmi zajímavých úkolů, je ve hře nespočet a jejich plnění se stane určitě legendárním příběhem, který si budou soutěžící vyprávět po celý rok 2023.

Vědomostní otázky zase zavaří soutěžícím mozkové závity. Otázky různých témat a okruhůjako Podhoubí internetu, Střet generací, Hunters nebo už zmíněná Vostrá aréna. Během hry může dojít například na ruletu, která řekne, kdy je ideální čas na “něco” ledově namraženého.

Máte stále dilema, jakou aktivitu zvolit na netradiční strávení posledního dne roku 2022? Jäger game je ready…