Nové menu v Bellevue je plné čerstvé zeleniny a ovoce

Redakce

Letní sezóna je v plném proudu a šéfkuchař Marek Šáda tak doplnil menu restaurace Bellevue o svěží novinky plné čerstvé zeleniny a ovoce, které nyní dozrávají. Obměny se dočkal celý jídelníček, a tak můžete vyzkoušet nové předkrmy, hlavní chody i dezerty.

Letní novinky jsou plné šťavnatých chutí. Šéfkuchař Marek Šáda si pohrál s právě dozrávající úrodou od třešní, malin, borůvek, rebarbory, až například po mrkev, kopr či řepu. Spolu s vybranými masy a dalšími surovinami stvořil neotřelé kombinace. V úvodu degustace vaše chuťové pohárky naladí foie gras s rebarborou, řepou a malinami či hovězí tatarák s lískovými ořechy. Hlavním chodům dominují masité pokrmy jako perlička s mrkví a fazolemi, ravioly s hovězím líčkem, losos s čočkou či srnčí hřbet s třešněmi a liškami. Zastánci sladkého mohou sáhnout po nových dezertech. Čeká na vás čokoládový dort s borůvkami či podmanivé spojení vodního melounu a brynzové zmrzliny.

Všechny novinky již naleznete ve stálém menu restaurace Bellevue a můžete si je vychutnat buď samostatně nebo jako součást degustačního menu.

Sezónní novinky:
Foie gras, rebarbora, řepa, maliny
Hovězí tatarák, lískové ořechy, cibulový konfit
Perlička, fava fazole, pečená mrkev, Albufera omáčka
Raviola s hovězím líčkem, koprová omáčka
Skotský losos, beluga čočka, zelí, avokádo
Srnčí hřbet, třešně, lišky, kapusta, špek, srnčí jus
Cremeux z Valrhona – Guanaja čokolády, borůvky, kakaové boby
Vodní meloun, bezový květ, jahody, zmrzlina z brynzy


Tagy: