Kremrolový měsíc u Cukráře Skály

Kremrole patří mezi nejoblíbenější české zákusky a u Cukráře Skály se na ně stojí doslova fronta. Jsou totiž tak lehké, že se rozplývají na jazyku. A člověk po nich nemá špatný pocit, že sladce zhřešil. A proto v pobočkách v Dlouhé a Šporkovském paláci pro ně připravili speciální akci, díky níž se do kremrolí také zamilujete.

Lehce osolené i oslazené těsto, které se po upečení plní náplní, u níž můžete popustit uzdu své fantazii. Co takhle si dát bílkovou s černým rybízem, se smetanovým kávovým krémem, bílkovou s bergamotem nebo s krémem z hořké čokolády a lískooříškovým griliášem? Přesně tuhle sladkou čtyřku nabídnou postupně každý týden po jednom druhu ve dvou podnicích Cukráře Skály. Kromě pobočky v Dlouhé, která je tradiční kremrolová, to tentokrát bude i Šporkovský palác V Celnici.

Foto: Together

Nové chutě i návrat ke staré známé

Hned na svátek svatého Václava 28. září si můžete zajít na Bílkovou s černým rybízem. Tento lahodný krém vyplní vypečené máslové těsto a tato kremrole bude na pultech do 4. října. Od 5. do 11. října si milovníci kremrolí budou moci zajít na novou kávovou náplň. „Kávovou kremroli jsme měli již před pěti lety. Nyní se k ní vracíme, i když chuťově bude trochu jiná než ta kdysi. Touhle variantou jsme chtěli vyjít vstříc našim klientům, kteří se ptali po kávovém zákusku,“ komentuje jednu z novinek Lukáš Skála.

Od 12. do 18. října chystají u Cukráře Skály další chuťový zážitek – Bílkovou kremroli s džemem z bergamota. „Bergamotový pomeranč je voňavé citrusové ovoce, které je pravděpodobně křížencem citrónu a hořkého pomeranče. Svou žlutou a zelenou barvou připomíná limetu a pěstuje se převážně v Itálii,“ vysvětluje původ tohoto ne příliš častého ovoce Lukáš Skála. Poslední týden od 19. do 25. října bude patřit kremroli s krémem z hořké čokolády a lískooříškového griliáše.