Trny, které vám dají výhodu! adidas představuje kopačky Predator 20 Mutator

Získejte jasnou výhodu před protihráči. Roztočte míč jako nikdy dřív. Mějte ho pod stoprocentní kontrolou díky stovkám trnů, které pokrývají svršek kopaček adidas Predator 20 Mutator. Ty jako první přinášejí technologii DEMOSKIN, která byla vyvinuta pro maximální kontrolu míče.

DEMOSKIN je zcela nová technologie značky adidas, která byla vyvinuta po letech sbírání dat, měření a intenzivního výzkumu. Výsledkem je povrch s drobnými pryžovými výstupky, který vytvořil počítačový algoritmus. Jednotlivé výstupky jsou na svršku rozmístěny v klíčových zónách kontaktu s míčem, kde zajišťují lepší interakci mezi nohou a balónem. Výsledkem je lepší kontrola, ale i podpora rotace při centrech a střelách.

Design řady Predator dlouhodobě čerpá inspiraci u těch nejnebezpečnějších tvorů přírody. Ti jsou symbolem síly a dynamiky, kterou získávají hráči jako výhodu před svými soupeři. Vzhled modelu Predator 20 Mutator vychází z přírodních extrémů a výrazný design posouvá ještě o krok dál – originální siluetu zdobí vysoký límec u kotníku a nízký profil boty.

Nejnovější generace modelu Predator byla vyvinuta s důrazem na maximální volnost pohybu. Součástí kopaček je nová podešev, která zajišťuje skvělou trakci díky přesně změřeným zónám záběru. O stabilizaci dalšího pohybu se pak starají vstřikované polyamidové vrstvy. Kombinace dvou vrstev ve svršku přináší redukci hmotnosti a také umožňuje svrchní materiál zavinout pod nohu. Tato konstrukce společně s límcem Sockfit perfektně obepíná nohu, takže se i bez tkaniček dokáže dokonale přizpůsobit nohám konkrétního hráče.

„Když jsme v roce 1994 představili první generaci modelu Predator, změnili jsme hru. Od té doby se neustále snažíme posouvat hranice a Predator tak zůstává na špičce fotbalových technologií. Nejsou to jen boty. Model Predator byl součástí nezapomenutelných fotbalových momentů a obouvali ho hráči, kteří se stali sportovními legendami,“ říká Ben Herath, ředitel designu v adidas Football. „V roce 2020 představujeme novou generaci Predatorů. Věděli jsme, že musíme vytvořit něco úplně jiného než dřív, jít za hranice a být inovativní. Chtěli jsme vytvořit něco, co by zastrašilo soupeře. DEMOSKIN je výsledkem naší snahy. Jedná se o skutečně průlomovou inovaci.“

Model Predator v minulosti obouvali hráči jako David Beckham, Zinedine Zidane a Steven Gerrard. Nyní v nich uvidíte fotbalisty, kteří se v budoucnu mezi tyto legendy zařadí. Na hřiště v nich budou nastupovat například Paul Pogba, Marc-André ter Stegen či Becky Sauerbrunnová, z českých hráčů pak například Tomáš Vaclík, Michael Krmenčík nebo Petr Ševčík.

Predator 20 Mutator zakoupíte na www.adidas.cz/predator a u vybraných prodejců.