Cocotte Minute zahráli akusticky song “Další ráno” v nejvyšší budově Česka

Cocotte Minute opět míří opravdu vysoko! Překvapují nejen své fanoušky. Aby jim ukrátili čekání na blížící se V.i.p.iče tour s Elektrïck Mann (a Vojtaanem), které odstartují začátkem dubna, vydávají acoustic verzi písně Další ráno. Song z alba Proti sobě oprášili po šestnácti letech. Konečně se tak dočkal i klipového zpracování.

Netradiční verzi své písně natáčeli na konci ledna v Brně v AZ Tower, v nejvyšší obytné budově v ČR. Exkluzivní apartmán ve 23. patře obsadilo autorské jádro kapely, Zeller s Czendálem. Navíc pro kapelu tohoto formátu, která umí „udělat bordel“, se jedná o neobvyklý zářez, jak hudebně, tak vizuálně. V předělávce do komorní polohy, tak i překvapivě ukazují, že jejich tvorba nemá žánrové hranice.

Foto: archiv Cocotte Minute

„Akustická session je speciální dárek našim fans v Brně a vůbec na Moravě, protože moravská klika našich fans je fakt ultra silná a jsou fakt skvělí. A to samé platí i o klubech tam. Na Moravě jsme už od začátku byli oceněni víc než ve zbytku republiky a říkali jsme si, že je potřeba pro ně udělat něco speciálního,“ zdůvodňuje netradiční dárek Zeller.

I když do Vánoc je ještě daleko, tímto nadělovačka rozhodně nekončí….