Converse představuje klasickou Chuck 70 siluetu v černobílém provedení

Po sérii spoluprací Converse s A-COLD-WALL*, které daly vzniknout konceptuálním tvarům, představuje nejnovější kolaborace klasickou Chuck 70 siluetu v minimalistickém černobílém provedení.

Konceptuální vize Samuela Rosse, zakladatele A-COLD-WALL*, aplikovaná na každodenní součást vašeho šatníku. To je nový společný model Converse a A-COLD-WALL*, kterému je stále vlastní futuristický duch a stylovost, jako tomu bylo u všech předešlých kolaborací, například u Aeon Active CX.

Tentokrát se ale pozornost upřela na naprostou módní klasiku, tvar Chuck 70. Tato ikonická silueta je v minimalistickém designu ještě víc cool a vynikají díky minimalismu symbolické detaily. Například číselný branding napůl skrytý pod průhledným lemováním podrážky, nebo jednouché geometrické vzory spolu s kontrastním zbarvením jazyka boty.

Foto: Converse

Součástí kolekce je i triko se šortkami ve stejném minimalistickém provedení a s typickým brandingem.

Foto: Converse

Samuel Ross a jeho A-COLD-WALL* čerpají inspiraci z londýnské subkultury. Ross často zdůrazňuje protichůdné síly, které existují všude okolo nás, a dává jim vyniknout díky své specifické urbánní zkušenosti a přenáší je jak do avantgardní módy, tak i do uměleckých instalací. DNA značky má v sobě zakódovaný streetstyle Anglie, který se projevuje v každé nové kolekci.