Plážoví klokani v ohrožení. Pomozte BS Bohemians 1905 reprezentovat český fotbal v zahraničív

Organizace a klub BS Bohemians 1905 byl založen v roce 2013 a hned v premiérové sezoně se stal mistrem České republiky. Díky velkému úsilí se postupně vypracoval v nejtradičnější a nejúspěšnější český tým. Plážoví klokani mají ve své sbírce celkem šest českých titulů a aktuálně se nachází na skvělém 25. místě světového žebříčku. Český sport by chtěli v zahraničí reprezentovat i letošní sezóně. Jejich účast v Lize mistrů a na Mistrovství světa je ale nyní v ohrožení kvůli nečekanému výpadku hlavního partnera. Potřebné finance tak klub aktuálně shání prostřednictvím crowdfundingové sbírky na serveru Hithit.cz, kde jej může podpořit široká veřejnost.

Foto: archiv klubu BS Bohemians 1905

Hlavním cílem sbírky je zajistit klokanům možnost startovat v Evropě i v nové sezóně 2023, kde si díky loňským úspěchům v tuzemsku i Evropě zajistili účast v Lize mistrů a na Mistrovství světa klubů v Portugalsku a Itálii. Zbytek vybraných peněz pak částečně pokryje i náklady na celkový chod klubu BS Bohemians 1905 pro letošní rok.

„Vzhledem ke složité době nám na poslední chvíli vypadl generální sponzor, který nás podporoval v minulých letech… Tuto ztrátu se teď snažíme nahradit získáním případné peněžní podpory od veřejnosti či nových potenciálních partnerů. Finance vybrané na Hithitu využijeme na celkový provoz a rozpočet pro sezónu 2023, ve které se máme představit v portugalském Nazaré a rovněž v Itálii. Výtěžek sbírky bude použit primárně na letenky, ubytování, stravu atd. Velice by nás mrzelo, kdyby se tyto světové turnaje uskutečnily bez klokanů,“ vysvětluje Roman Hemzáček z klubu BS Bohemians 1905.

Foto: archiv klubu BS Bohemians 1905

Klub může potenciálním partnerům nabídnout propagaci a nejlepší možnou reprezentaci na sportovních akcích v Evropě i ČR. Vedle samotného partnerství je kampani připravena i celá řada atraktivních odměn pro přispěvatele z řad široké veřejnosti. Kampaň bude aktivní již jen do 2. června.