POST-IT otevírají novou kapitolu s pátým členem kapely

POST-IT vydali v roce 2019 nové EP „Co tě neposílí, to tě zabije“, bohužel přes covid ho nebylo možné představit na koncertech. Ale to vše se změní. POST-IT připravili pro fanoušky speciální koncert se spřízněnou formací CheckPoint.

Vršovická kapela POST-IT odstartovala svůj comeback v roce 2017 speciálním vzpomínkovým koncertem. A v roce 2022 se chce opět vrátit na pódia mezi absolutní špičku české klubové scény. Její našlapané koncerty plné crossoverových melodií, vždy oplývaly šlapající rytmikou, hutnou kytarou a skvělým zpěvem Josefa „Czendy“ Urbánka.

A frontman dodává: „Jsme v nejlepší formě, v jaké jsme kdy byly. A rád bych dodal, že my rozhodně nepatříme do starýho železa. A to si všichni zapamatujte.“ Nyní poprvé odehraje koncert s novým pátým členem kapely a navíc tak, jak ho fanoušci doposud nikdy neslyšeli. Zahrají songy z úspěšných alb Sektor 10 a Ideál, ale také z nového v úplně nové koncertní aranži.

Pokud jste zvědaví, kdo je oním novým – pátým členem kapely? Tak přijďte se podívat, svoji show rozbalí v pátek 2.9.2022 v Praze v „Gauči ve Stromovce“. Sekundovat jim bude formace CheckPoint, pro kterou je akce dle jejich frontmana Tomáše Chrudimského: „Společný koncert s POST-IT jsou pro nás vždycky takový malý Vánoce.”

Foto: archiv kapely




Tagy: