Ve čtvrtek startuje na letišti v Milovicích festival Let It Roll 2023. Přiveze nejvíc zahraničních interpretů v historii

Ve čtvrtek 3. srpna se otevřou brány milovického letiště, kde odstartuje Let It Roll 2023, který je největším drum & bassovým festivalem světa. V termínu od 3. do 5. srpna zde vystoupí více než 240 účinkujících, z toho více než 150 zahraničních jmen, což je nejvíc v celé historii festivalu. Mezi hlavní hvězdy letos patří Chase & Status, Andy C, Dimension, Sub Focus a Wilkinson, na své si ale přijdou milovníci rozličných subžánrů. Návštěvníci se mimo jiné můžou těšit také na páteční proslulou festivalovou Opening Ceremony. Ta bude letos pod taktovkou nového labelu Modus, za kterým stojí nezadržitelné trio Mefjus, Camo & Krooked.

Letošní ročník festivalu Let It Roll nabídne také několik speciálních vystoupení, ať už se jedná o showcase hudebních vydavatelství Critical Soundsystem nebo Viper Recordings, netradiční společná vystoupení odehrají také Monrroe & Duskee & Emily Makis nebo Whiney & P Money. Dále se s vlastním programem v rámci celého večera představí několik stěžejních žánrových značek a vydavatelství, konkrétně Blackout Music NL, Eatbrain, High Tea Music, Hospitality, Rough Tempo, Shogun Audio, Symmetry, UKF a Virus Recordings.

Foto: Let It Roll

Organizátoři navíc nachystali mnohá vylepšení v rámci festivalového areálu. Ta mají přispět k co možná největšímu komfortu úctyhodného množství návštěvníků, kteří se o víkendu na milovickém letišti protočí. Od široké nabídky jídel přes unikátní zásobování festivalu pitnou vodou až po keramické záchody v areálu, s důrazem na co nejlepší zážitek každého účastníka.

Festival také jako každý rok nabízí bohatý doprovodný program plný rozmanitých aktivit. K dispozici budou zóny s dřevěnými káděmi, uklidňujícími masážemi a Game Zone, včetně skimboardingu, skateboardingu na mini U-rampě, stolního fotbálku, XXL fotbálku nebo arkádových her.

Nadále pak rozvíjí svůj unikátní ekologický program Rollin’ Green, jemuž vévodí vlastní třídící linka. Díky ní je přímo na festivalu vytříděna víc než třetina celkového odpadu, který se na něm vyprodukuje, a zároveň je i se zbylým odpadem nakládáno tak, aby mohl být následně využit, například nedopalky budou využity na výrobu biouhlu.

Foto: Let It Roll

V neposlední řadě se letos na festival po vynucené pauze vrací také proslulý Let It Roll bus a s ním i oblíbené Bus Parties, které se festivalu během několika dnů od zveřejnění podařilo kompletně vyprodat. Pro veškeré aktuality doporučujeme sledovat webové stránky festivalu letitroll.cz, případně facebookovou událost. Poslední vstupenky na festival bude možné zakoupit na místě.




Tagy: