Podzim v La Loca bude hýřit všemi barvami

Redakce

Podzim už dorazil také do restaurace La Loca. Nastal čas vyměnit chřest za dýni, řepu či houby a zaměřit se na hřejivější varianty oblíbených pokrmů. Šéfkuchař Radim Gerlichdo předkrmů nového menu zakomponoval namísto lehkých jarních salátů couscous s řepou a jablky nebo rukolový salát s houbami portobello, lanýžovým dresingem a italským sýrem taleggio. Podzimní proměnou prošly i jeho oblíbené předkrmové talíře s humusem, které se tentokrát objeví ve variantě s řepou.

Oblíbené chutě od šéfkuchaře La Loca tzv. crossover kuchyně Středomoří a Blízkého východu a jejich podzimní variace na vás dýchnou i v dalších chodech. Na menu najdete tagliatelle s králíkem a klobásou salsiccia či podzimní klasiku v podobě dýňového rizota.Jako hlavní chod je poté dobrou volbou hanger steak s čočkou nebo baby kuřátko s teplým bulgurem.

Mottem restaurace La Loca je Together Tastes Better, tedy Spolu nám chutná víc. Dorazte do La Loca s rodinou či partou přátel a sdílejte společnou radost z jídla. Podzimně prostřené talíře na vás čekají každý všední den od 7 hodin (o víkendu od 7:30 hodin) v budově hotelu Mosaic House v Praze 2.

Podzimní menu v La Loca

Couscous s řepou a jablky

Rukola s portobello sýrem taleggio, lanýžovým dresingem a estragonem

Tagliatelle s králíkem, salsicciou a kořenovou zeleninou

Dýňové rizoto

Mořský ďas pečený se šafránem, topinambur a tahini omáčka

Jehněčí dušené s fíky a sladkým bramborem

Baby kuřátko s teplým bulgurem

Hanger steak s čočkou




Tagy: