Pražská cukrárna se rozšoupla. Nabídne 60 druhů zmrzliny

Redakce

Crème de la Crème startuje zmrzlinovou sezónu ve velkém stylu a od poloviny března bude ve své vlajkové prodejně na Národní nabízet stálý sortiment 60 druhů zmrzliny. Zákazníci se mohou těšit na několik novinek a také širokou nabídku veganských zmrzlin.

Zmrzlinový salon Crème de la Crèmena Národní se od poloviny března dočká větší vitríny a jeho zákazníci ještě rozmanitějšího výběru zmrzlin. Honza Hochsteiger si vždy zakládal nejen na poctivé řemeslné výrobě a kvalitě surovin, ale také rád sleduje trendy a vymýšlí stále nové zmrzlinové variace. Výběr z desítek druhů ledové pochoutky je tak u něj již zavedenou klasikou, která se nyní posouvá až na hranici 60 druhů. Volit můžete klasické smetanové, sorbety, ale také veganské či ty s nižším obsahem cukru.

Ve stálé nabídce se objeví hned několik novinek. Oblíbené alkoholové zmrzliny budou doplněny například o švestkový sorbet se slivovicí nebo piňa coladu. Své zákazníky si jistě najde také jogurtová zmrzlina s medem a vlašskými ořechy a další varianty nejoblíbenější čokoládové. Tu si užijete ve spojení s višněmi nebo kokosem. Řada přijde také na netradiční spojení chutí jako kefírová zmrzlina s estragonem nebo jalovec.

Skutečně na své si přijdou také vyznavači veganských zmrzlin. Kromě sorbetů bude ve stálém sortimentu vždy minimálně deset neovocných veganských zmrzlin. Jedná se tak o nejširší nabídku u nás. Mezi nové druhy bude patřit levandule, káva nebo čokoláda s chilli.

Cukrárna na Národní prošla na sklonku roku rekonstrukcí a ve dvou patrech tam nyní můžete využít až 70 míst k sezení. Svoji porci zmrzliny tak můžete doplnit o kávu, dorty či palačinky a vychutnat si je v klidu a pohodlí.