Zvěřina až pod nos ve Vinohradském Parlamentu

Říjen je pro zvěřinu jako stvořený a to moc dobře ví i ve Vinohradském Parlamentu. Ten proto i letos pořádá týdenní zvěřinové hody. A na výběr nebude jen divočák, ale i jelen, bažant nebo muflon. Přijďte si dát třeba jelení guláš „na stojáka“ nebo si odnést divočáka v housce. To nejlepší z českých luhů a hájů na vás čeká od 13. do 19. října.

Zvěřinové pochoutky pro vás v nejrůznější podobě připraví mistři kuchaři ve Vinohradském Parlamentu v čele s šéfkuchařem Janem Pípalem. I letos bude probíhat venkovní prodej, ale pouze první dva dny akce, tedy ve středu 13. a čtvrtek 14. října. Odnést domů si tak budete moct například Rillettes z divočáka a červeného vína, zvěřinovou gulášovku, kořeněný uzený špek z kance, škvarky z divočáka v sádle ve skle a vinohradský perníkový knedlík.

Po celý týden pak bude v nabídce speciální menu. V poledne můžete vybírat z trhaného divočáka v housce s červeným zelím a křupavou cibulkou či jeleního guláše z černého piva, houbovým knedlíkem a ragů z klobásy a lišek. Každý den pak od 15 hodin a o víkendu po celý den bude v nabídce tatarák z jelena s topinambury a houbovým prachem, bažantí vývar se špekovým knedlíčkem, Welington z divočáka s houbovou pastou v listovém těstě, jelen se šípkovou omáčkou, výpečky z muflona s bramborovými šiškami a opečenou cibulkou, smažený zvěřinový řízek v sádle a knedlík s konfitovaným bažantem se slaninovou drobenkou.

Udělejte si čas a místo do lesa na čekanou vyrazte na zvěřinu do Vinohradského Parlamentu.

foto: Together