10 důvodů, proč vyrazit na Let It Roll 2023

Festival Let It Roll se blíží nezadržitelným tempem. Již ve čtvrtek 3. srpna se otevřou brány milovického letiště, kde odstartuje tento největší drum & bassový festival světa. V termínu od 3. do 5. srpna na něm vystoupí více než 300 umělců, z toho více než 150 zahraničních jmen, což je nejvíc v celé historii festivalu.

Mezi hlavní hvězdy letos patří Chase & Status, Andy C, Camo & Krooked b2b Mefjus, Dimension, Sub Focus a Wilkinson, na své si ale přijdou milovníci rozličných subžánrů. Pokud vás k účasti nepřesvědčil již tento výčet, máme pro vás dalších 10 důvodů, proč byste na Let It Roll 2023 rozhodně neměli chybět!

Foto: archiv Let It Roll

  1. MODUS
    Pořadatelé letos navázali spolupráci s oblíbeným a nezadržitelným triem Mefjus, Camo & Krooked a jejich novým labelem Modus. Díky této spolupráci můžete očekávat 6-track EP, limitovanou edici merche, pop-up akci a opening show, kterou si vzali na starost. Budete svědky něčeho neskutečného!
  2. Legendární line-up
    Nejlegendárnější line-up s více než 300 účinkujícími napříč celým drum and bass žánrem. Naplánujte si svůj vlastní lineup poctivě, protože v každé minutě hraje někdo, koho rozhodně nechcete minout!
  3. Úchvatné stage designy
    Letos vám Let It Roll přináší tři nové neuvěřitelné stage – Hlavní stage (nebo Citadelle), Botanica a Terra, které někteří z vás měli možnost vidět na Let It Roll Winter 2023. Máte se na co těšit.
  4. Bus parties
    I když má Let It Roll 5 stagí, určitě musíte navštívit bus parties, kde vás top umělci jako State of Mind, The Upbeats nebo Monrroe vezmou na nezapomenutelnou jízdu. Tato pohyblivá stage vás proveze přes areál festivalu a navíc zažijete jedinečný zážitek.
  5. Chill-out zóna & Relax zóna
    Načerpejte síly po intenzivní párty! Navštivte naše zóny s dřevěnými káděmi, uklidňujícími masážemi a Game Zone, včetně skimboardingu, skateboardingu na mini U-rampě, stolního fotbálku, XXL fotbálku nebo arkádových her. Ve Workout zóně si můžete zacvičit s vlastní vahou a připravit se tak na další festivalovou noc! Máte letos tolik možností, tak jich vyzkoušejte co nejvíce.
  6. Rollin’ Green
    Pomozte tvořit zelenější budoucnost! Ubytujte se v Eco campu, třiďte poctivě odpad, zastavte se v Rollin’ Green Pointu a zapojte se do celodenních workshopů. A nezapomeňte odpadky z cigaret vyhazovat do určených popelníků. Let’s Roll Green with us!
  7. LIR Family
    Na festivalu není nikdo pouze návštěvníkem; každý je totiž součástí rodiny Let It Roll! Připojte se k tisícům lidí z více než 200 zemí, kteří oslavují svou lásku k drum & bassu. Atmosféra je nepřekonatelná a laskavost je všude kolem. Buďte součástí této rodiny také!
  8. Poloha
    Let It Roll posledních několik let probíhá na letišti Milovice, jen kousek od Prahy. Pokud nevíte, jak se dostat na festival, můžete využít shuttle autobusy, které vás přivezou až ke vstupním branám Let It Roll.
  9. Můžeš být kým chceš
    Buďte na Let It Roll takoví, kým skutečně jste! Vítáme všechny kultury a věříme, že lásku (a hudbu) je nade vše. Zde není místo pro sexismus, rasismus ani homofobii. Přijďte takoví, jací jste, a nechte svou duši zazářit!
  10. Keramické záchody
    Po několika letech posouváme zážitek z toalet na novou úroveň s keramickými splachovacími toaletami na celém festivalu! Jsou to právě tyto malé věci, které dělají velký rozdíl, aby váš festivalový zážitek byl první třídy.

Foto: Matúš Šafránka

Bonus: Celkový zážitek

Let It Roll je dobrodružství, které si mnozí pamatují po zbytek svého života. S neuvěřitelnými ohňostroji, opening show, přáteli z celého světa, skvělým jídlem, neuvěřitelným line-upem a vším, co jste právě četli výše, vytváří nejlepší festivalový zážitek.

Více informací najdete na webové stránce festivalu letitroll.cz, případně na facebookové události.

Foto: archiv Let It Roll




Tagy: