#NSHT přiveze poprvé do Prahy živý set Kid Simiuse

#NSHT v posledních letech oslovuje fanoušky živé elektroniky po celé republice. Jeho další kapitola se odehraje už 19. listopadu v Bike Jesus. Štvanický klub promění na epicentrum syntezátorů, drum machines a dalších hudebních nástrojů. Headlinerem večera je Španěl sídlící v Berlíně Kid Simius. #NSHT (z původního #NoShit) uvedl v minulosti Dangera z Paříže, Persian Empire z Mannheimu, nebo české umělce jako Ventolin, Lenka Dusilová a Aid Kid, nebo HRTL.

Hudba Kid Simiuse by mohla pochmurnou listopadovou Štvanici proměnit na prosluněný ostrov. Svůj živý set přiveze do Česka poprvé, těšit se můžete na originální fúzi disca, house a balearic music. „Jsem rád, že se nám podařilo potvrdit živý set Kid Simiuse, hodně často hraje i on DJ sety, ale tentokrát v Praze vystoupí živě. Na #NoShitu by to vlastně ani jinak nešlo.“ Exkluzivitu bookingu potvrzuje pořadatel #NSHT Benedikt Šána. Žánry, které z logiky věci zaznívají v klubech primárně z DJ pultů, totiž Kid Simius produkuje, loopuje a prožívá tón po tónu přímo na pódiu.

O kontrast k Simiusově produkci se postará čím dál výraznější český projekt Body of Pain. Duo tvořené Janem Výtiskou a Terezou Ovčačíkovou vznikalo souběžně s pandemickými vlnami. V posledních měsících překvapují na místní klubové scéně. Chladné syntezátory, temnota a zhudebnění pocitu revolty. „Jako vždy bude i tento #NoShit nežánrová akce, těším se na předěl mezi energickým až cheesy Kid Simiusem a osmdesátkovou temnotou, kterou po něm předvedou Body of Pain,“ doplňuje Šána.

Line-up doplní méně známá (až neznámá) jména z ČR. #NSHT tak i tentokrát dává prostor ještě neobjeveným producentům. O support se postará dynamická dvojice Høll + Konrad S. a producent Jémine, který publiku mimo jiné představí, co vše dovedou dětské klávesy v kombinaci s looperem. O after party se postará DJ Joshek, mimo jiné pořadatel festivalu Rosnička.




Tagy:   ,