Houby, dýně, zvěřina. Takové je podzimní menu V Zátiší

Restaurace V Zátiší oděla své menu do podzimního hávu a pro své zákazníky připravila čtveřici hřejivých pokrmů. Ty jsou složeny ze sezónní sklizně jako jsou houby, dýně, kořenová zelenina či oříšky. Z mas dominuje hovězí a zvěřina. Nová jídla si můžete vychutnat po celý podzim.

Šéfkuchař Igor Chramec se pro nové menu inspiroval v zahrádkách našich babiček i kuchařských mistrů z Rakouska. Například houby a dýně připravuje na kávovém másle, což je specialita vídeňské restaurace Mraz &Sohn. Tyto chutě si můžete užít v risottu s lesními houbami a lanýžovým olejem či na dančím filetu s dýní a kapustou. Milovníky tataráku potěší jeho hovězí variace se zauzenou majonézou a nakládanou zeleninou. Lehce hřejivá je také závěrečná tečka. Igor vsadil na léty prověřenou klasiku, a to teplý čokoládový fondant s karamelovou omáčkou a zmrzlinou.

Přijďte vyzkoušet lahodné tóny podzimu do restaurace V Zátiší. Jednotlivé chody zůstanou na menu po celou sezónu.

Podzimní novinky v restauraci V Zátiší

Tatarák z vyzrálého hovězího, zauzená majonéza, nakládaná zelenina

Arborio risotto s lesními houbami a lanýžovým olejem, libečková pěna, lískové oříšky

Dančí filet, dýně, kapusta, sušený špek

Teplý čokoládový fondant, miso karamelová omáčka, banánovo – jogurtová zmrzlina




Tagy: